20061020

Money make´s a world go around..

Olen hämmästynyt ja ihmetellyt, sillä internetit on todella ihmeellinen.
Etsiessäni uusia ajatuksia ruokamaailmaan, eksyin, olin synkässä internetissä.
Tarkoitus oli varmaan että törmäisin mitä ihmeellisempiin kiviin ja kantoihin.

Tiesittekö että internetin kautta voi todella tienata rahaa,

on e-mailin kautta.. Voi tienata kirjoittamalla foorumeihin.
on kyselypaneeleita, on klikkaus sivuja, on mainoksia jolla voi
tienata ihan tavallinen kotisivuton. Bloggien pitäjät ovat tämän tajunneet.
Mutta hauskin mistä kuulin on että tienaa nukkuessasi, aivan luit oikein. - tienaa kun nukut, anna selurisi surfailla itse ja raha kilisee tilillesi. No en tiedä vielä mitä tuosta ajatella.

No uteliaisuuttani tietysti kävin katsomassa monia sivuja, joten jo todella jotain kiinnostaa löytöni niin pistäkää vain e-mailia. Laitan tulemaan.

Tuolla surfatessa tuli nälkä joten keksin uuden surffi-voileivän.

Katso resepti siihen herkkupajasta

Näin tällä kertaa surffaillen

Ina


20061017

Uteliaisuuteni

Ystävä kehui sivuja, komeat hänen mielestään todella herkullisia reseptejä, tuollainen aina lämmittää. Sitten sanoi perään, mahtaa tulla tienestiä myös kun niin paljon mainoksia. Hieman hämilläni katsoi ja kysyin että onko hänen mielestä liikaa mainoksia. Ei vaan aatelin että kun noin paljon mainoksia niin tienaatte hyvin. Nyt mykistyin jo! Siis anteeksi? kysyin ystävältäni. Mitä tienataan? Yllätyin kovin, kun tajusin että hän todella luuli että etukäteen on tullut mainos rahat ja rikas sivu. Harmitti todella viedä hänen luulonsa mutta oli pakko. Joudun selittämään että jos sivuilla vierailee lukijoita, 50 kpl joista yksi klikkaa itsensä mainoksesta sisään on päivän tulot noin 0,02 senttiä. TÄH! sanoi ystäväni? Jep, joten tuskin kattaa kulut sivujen pitämistä. Moni ei tiedä että ne mainokset on siellä sitä varten että ehkä joku saisi sivunsa maksamaan itsensä. Täysin harrastus meininkiä siis.


Silti mietin itse että ehkä on sivuilla liian monta mainosta, saa vierailijat sokeaksi. En minäkään ennen ajatellut niitä mainoksia, enkä pahemmin mennyt niistä sisään. Nykyisen kyllä menen, käyn uteliaana katsomassa useinkin toisten sivuilta mitä sieltä mainoksen takaa löytyy ja toivon että edes pari senttiä saa tuosta vierailusta.

Mikä eniten harmittaa on kun en saa itse käydä katsomassa HerkkuPajan mainoksia. Se on sopimuksessa täysin selvästi sanottu, ulos suljetaan jos moista teen, miksi sitten haluaisin? No, se uteliaisuus, harmittaa niin kovin kun en tiedä. Mikä on maailman syvin meri? tai kuka puhuu ransu karvakorvan äänellä? tai kuka takoi sammon? Noh, joudun malttamaan mieleni kunnes löydän jonkun sivun missä samat kysymykset.

Tällaista tältä erää

HerkkuPajasta

Ina

20061016

LentäväPoro

Kun aloin näitä makuja pohtimaan, syttyi ajatus menneistä ja uudesta, etninen ruoka on mennyt yli kontinentin mutta miten olisi Yli-ajan, matkaamme siis ajassa kohti uusia maku-elämyksiä.

Voi olla että ainut joka joutuu hunningolle on minä itse ja maanpakoon kun saan satikutia, kosketellessani perinneruokia.

Mutta koska ruuanlaitto on niin vastustamatonta niin ei kun yrittämään..

Ensimmäinen perinneruoka joka saa kokea muunnon muutoksen on Kalakukko, joka sai muuttua Lentäväksi poroksi.

Huomenna teemme sultsinan uudella tapaa, jopa lasten pitämänä..

Ina HerkkuPajasta


20061015

HerkkuPajasta

Herkut maailmalta.. on aina viehättänyt. Ei vain ulkomaan matkoilla vaan kotona omassa rauhassa koeteltuina.

Afrikkalainen ruoka kiehtoo tällä hetkellä, taatelin ja viikunan makuisia salaatteja tai patoja.

Mausteet antavat ruuille elämää, ja tuovat ihania tuoksuja keittiöön...Joten rohkeasti kokeilemaan vain mausteita.

Kardemumma, neilikka, sahrami, antavat uuden ulottuvuuden salaateille ja riiseille.On hyvä yrittää nähdä ohi sen tavallisen ja testata vaikka karjalanpaistissa, uusia makuja, kuten chiliä ! Tulinen karjalanpaisti.

Lihapullat nämä lasten suurimmat suosikit voi myös tehdä frikadelli muodossa. Kevyempää ja nopeatekoista.Vihannekset ovat monelle perheelle, se pakollinen paha. Mausteita käyttäen ja uusia makuyhdistelmiä kokeillen saa ihanaa tulosta jopa vihanneksista, kuten vihannespihvit.Monella perheellä on tiukkaa rahasta ja ekonomiaa vartioidaan tarkoin.

Siksi on hyvä jos voi tehdä hyvää ruokaa mutta halvalla. Nykyinen etninen keittiö on tuonut meille uusia ulottuvuuksiatuolla alueella.
Rakastettu Punajuuri ja kikherneet, on yhdistelmä joka oli mahdottomuus suomessa noin 15vuotta sitten.Kuten vanha sanonta menee, ”Rohkea rokan syö” sanotaan me ” Rohkea herkut saa”Hyvää alkavaa viikkoa

Ina

HerkkuPajasta