20061017

Uteliaisuuteni

Ystävä kehui sivuja, komeat hänen mielestään todella herkullisia reseptejä, tuollainen aina lämmittää. Sitten sanoi perään, mahtaa tulla tienestiä myös kun niin paljon mainoksia. Hieman hämilläni katsoi ja kysyin että onko hänen mielestä liikaa mainoksia. Ei vaan aatelin että kun noin paljon mainoksia niin tienaatte hyvin. Nyt mykistyin jo! Siis anteeksi? kysyin ystävältäni. Mitä tienataan? Yllätyin kovin, kun tajusin että hän todella luuli että etukäteen on tullut mainos rahat ja rikas sivu. Harmitti todella viedä hänen luulonsa mutta oli pakko. Joudun selittämään että jos sivuilla vierailee lukijoita, 50 kpl joista yksi klikkaa itsensä mainoksesta sisään on päivän tulot noin 0,02 senttiä. TÄH! sanoi ystäväni? Jep, joten tuskin kattaa kulut sivujen pitämistä. Moni ei tiedä että ne mainokset on siellä sitä varten että ehkä joku saisi sivunsa maksamaan itsensä. Täysin harrastus meininkiä siis.


Silti mietin itse että ehkä on sivuilla liian monta mainosta, saa vierailijat sokeaksi. En minäkään ennen ajatellut niitä mainoksia, enkä pahemmin mennyt niistä sisään. Nykyisen kyllä menen, käyn uteliaana katsomassa useinkin toisten sivuilta mitä sieltä mainoksen takaa löytyy ja toivon että edes pari senttiä saa tuosta vierailusta.

Mikä eniten harmittaa on kun en saa itse käydä katsomassa HerkkuPajan mainoksia. Se on sopimuksessa täysin selvästi sanottu, ulos suljetaan jos moista teen, miksi sitten haluaisin? No, se uteliaisuus, harmittaa niin kovin kun en tiedä. Mikä on maailman syvin meri? tai kuka puhuu ransu karvakorvan äänellä? tai kuka takoi sammon? Noh, joudun malttamaan mieleni kunnes löydän jonkun sivun missä samat kysymykset.

Tällaista tältä erää

HerkkuPajasta

Ina

Ei kommentteja: